Web Analytics Made Easy - Statcounter

وقتی نداری، مثل آدم‌های مستأجر که مدام باید خانه عوض کنند، مجبوری که محل زندگی‌ات را عوض کنی. این باعث می‌شود ما هم در این اسباب‌کشی‌ها چیزهایی را از دست بدهیم و برخی از ایده‌ها فراموش می‌شوند. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، رامبد جوان با انتشار ویدیویی در اینستاگرام به مناسبت هشت سالگی برنامه «خندوانه» درباره این برنامه، دستاوردهایش و انتقاداتی که به آن می‌شود صحبت کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جوان با بیان اینکه «این خیلی هیجان‌انگیز و جذاب است که روزی پروژه‌ای شروع شده و در کنار مخاطبش و تیمش که در آن سهم دارند، بزرگ شده و رشد کرده است»، درباره اینکه آیا در ابتدا پیش‌بینی می‌کرد که برنامه «خندوانه» پربیننده و ادامه‌دار شود؟ گفت: هم بله و هم خیر؛ می‌دانستم پروژه جذابی است و می‌توان خیلی کارها کرد اما این میزان از اقبال را انتظار نداشتم. واکنش‌ها در برابر «خندوانه» یک جورهایی عجیب است. تماشاچی‌ها که به استودیو می‌آیند، آن‌قدر واکنش‌های صمیمانه دارند و با برنامه رفیق‌اند که انگار بخشی از رفاقت، خانواده و فامیل‌شان است. این حس برای ما هم هست. «خندوانه» برای ما فضای خانوادگی و مهمانی است. دوست داریم کارکردش این‌طور باشد که انگار در خانه یکی از ما جمع شده‌ایم و داریم معاشرت می‌کنیم، یک ساعت کِیف کنیم و چای بخوریم و به خانه بگردیم؛ این باور هم برای ما وجود دارد و هم برای مخاطب این اتفاق افتاده است.

جوان در پاسخ به اینکه از مسیری که  «خندوانه» تا اینجا طی کرده راضی است یا نه؟ گفت: بله حتما؛ البته خیلی کارهای دیگر می‌شد کرد. خیلی کارها هم کردیم که فکرش را نمی‌کردیم. در طول این هشت سال خیلی کارها کردیم که وظیفه یک برنامه نیست، بلکه وظیفه یکسری از ارگان‌ها، وزارتخانه و سازمان‌ها بوده اما ما به عنوان یک برنامه تلویزیونی خیلی سفت پایش ایستادیم و انجامش دادیم.

او درباره انتقادهایی که به «خندوانه» می‌شود هم گفت: طبیعی است هر حرکت و عملکردی مخالف و منتقد دارد. خیلی هم خوب است. منتقدها کمک می‌کنند آدم بتواند مسیرش و جلوترش را بهتر ببیند و به خاطر اینکه آن‌ها به عملکرد تو انتقاد می‌کنند و وقتی تو به پشت سرت نگاه می‌کنی، فرصت پیدا می‌کنی که قدم‌های بعدی‌ات را یا دقیق‌تر یا به همان شکل برداری و یا تغییراتی بدهی و به جلو بروی.

جوان با بیان اینکه بودجه «خندوانه» هیچ‌وقت از تلویزیون تامین نشده و همیشه اسپانسر داشته است، درباره آرزوهایش برای «خندوانه» گفت: خیلی دلم می‌خواست ما سیستمی را می‌توانستیم داشته باشیم که «خندوانه» سه شب در هفته ولی همه سال را بتواند پخش داشته باشد. به غیر از محرم و صفر که قرار نیست برنامه‌های کمدی روی آنتن تلویزیون باشند، خیلی باحال بود که می‌شد شرایطی را ایجاد کنیم که  «خندوانه» همین‌طور بماند. وقتی به گذشته نگاه می‌کنم می‌بینم اگر می‌توانستیم فرمول اجرایی را داشته باشیم، آن‌وقت یک سری کارها را در «خندوانه» حتما نگه می‌داشتیم. مثل بعضی از بازی‌ها، بعضی از کمپین‌ها و ارتباطمان با بعضی از ارگان‌ها و ان‌جی‌‌اوها را حفظ می‌کردیم و کارهای عملیاتی را به شکل روتین و متناوب ادامه می‌دادیم.

مجری خندوانه اظهار کرد: متاسفانه وقفه‌هایی در «خندوانه» اتفاق می‌افتد که طبیعی هم هست. به هر حال ما یک مجموعه خصوصی هستیم که داریم برای تلویزیون کار می‌کنیم. امکانات ما امکانات زیادی نیست با اینکه به هر حال ما جزو پروژه‌های بزرگ برنامه‌ساز تلویزیون و ایران هستیم ولی واقعیتش این است که یکی از مهم‌ترین چیزهایی که باید داشته باشیم و نداریم مکان است. ما هیچ‌وقت یک جای ثابت و مستقل برای خودمان نداشتیم. چون وقتی جا داشته باشی می‌توانی برنامه‌ریزی طولانی مدت بکنی ولی وقتی نداری، مثل آدم‌های مستأجر که مدام باید خانه عوض کنند، مجبوری که محل زندگی‌ات را عوض کنی. این باعث می‌شود ما هم در این اسباب‌کشی‌ها چیزهایی را از دست بدهیم و برخی از ایده‌ها فراموش می‌شوند.

این مجری و بازیگر در پاسخ به اینکه سختی‌هایی که در طول ساخت «خندوانه» متحمل شده چه بوده است؟  گفت: سختی به تماشاچی ارتباطی ندارد. مخاطب از ما توقع دارد یک برنامه سرحال ببیند و تعهد ما هم به مخاطبامان این است که یک برنامه سر حال تحویلشان ‌دهیم و آن‌ها هم با لذت تماشایش کنند و حالش را ببرند. ما فقط سعی می‌کنیم که ذهن مخاطبمان را نسبت به خودمان تمیز نگه داریم. در مواردی هم اگر از مشکل حرف زدیم، می‌خواستیم توضیح دهیم اگر در جایی خطایی یا کوتاهی صورت گرفته به خاطر این مشکل بوده است.

جوان در پاسخ به اینکه زیباترین خاطره اش از «خندوانه» چیست؟ گفت: خود خانواده‌ای که در «خندوانه» کار می‌کنند. همیشه می‌گویم در حین کار کردن و ساختن‌ «خندوانه» با تمام سختی‌هایی که کار دارد آن‌قدر حالمان خوب است که واقعا داریم کیف می‌کنیم. با اینکه فیلمسازم، تهیه‌کننده و بازیگر هم هستم و می‌توانم کارهای دیگری هم بکنم و برنامه دیگری بسازم، اما می‌توانم تا روزی که زنده‌ام «خندوانه» بسازم. واقعا ظرفی که در این برنامه است آنقدر بزرگ و لذت بخش است که می‌توان همینطور این برنامه را  ساخت و رفت جلو.

رامبد جوان در پاسخ به این سوال که گرین کارت دارد یا نه؟ گفت: من گرین کارت ندارم. الان جنبشی راه افتاده که گرین کارتت را زمین بگذار و این حرف‌ها، ولی من ندارم. برخی دوست دارند حرف خودشان را تکرار کنند. من گرین کارت ندارم در نتیجه من مخاطب این موضوع نیستم.

جوان در پایان با تبریک ولادت امام رضا (ع) و تولد هشت سالگی «خندوانه» به مخاطبان، گفت: امسال ما ذوقی داریم چون «خندوانه» در هشتمین سالش مصادف شده با تولد امام رضا (ع) که هشتمین امام ماست و این‌ها ترکیب بسیار جذاب و عجیبی ایجاد کرده‌اند. 

ماجرای استفاده از بازیگران جوان در "حکم رشد" به روایت مهدی فرجی / آنها ستاره‌های بعدی تلویزیون و سینما خواهند شدپخش ویژه برنامه 8 سالگی "خندوانه"

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شبکه نسیم خندوانه رسانه ملی رامبد جوان شبکه نسیم خندوانه رسانه ملی رامبد جوان خیلی کارها یک برنامه گرین کارت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۹۶۵۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رادیو انعکاس‌دهنده صدای مردم است

جمعی از نمایندگان مجلس عصر روز گذشته (۱۱ اردیبهشت ماه) در استودیو‌های پخش معاونت صدا (۹ دی) حاضر شدند. قائم مقام معاونت صدا و مدیران شبکه‌های رادیویی پاسخگوی سئوالات نمایندگان شدند.

مهدی آذرمکان، قائم مقام معاونت صدا و مدیر شبکه رادیویی ایران با بیان اینکه این معاونت ۱۸ شبکه رادیویی را مدیریت می‌کند، گفت: از این تعداد آوا، ترتیل، تلاوت و ورزش بانوان کانال رادیویی هستند و ۱۴ شبکه به صورت مستقل فعالیت دارند. شبکه‌های رادیویی به سه دسته عمومی، تخصصی و اختصاصی تقسیم می‌شوند.  

وی با تاکید بر این موضوع که معاونت صدا برای افزایش مخاطبان رادیو از همه ظرفیت‌ها بهره می‌برد، ادامه داد: رادیو همگام با پیشرفت روزافزون رسانه‌های جمعی با فراهم ساختن بستر‌های لازم برای نقش‌آفرینی مخاطبان، تعامل و ارتباطی پررنگ و دوسویه با شنوندگان خود در فضای مجازی ایجاد کرده است. همچنین شنوندگانی که برنامه‌ها را گوش ندادند می‌توانند از طریق نرم افزار تلفن همراه ایرانصدا برنامه‌ها را ذخیره و بشنوند. شبکه‌های رادیویی متناسب با ذائقه مخاطبان برنامه‌سازی می‌کنند تا پاسخگوی نیاز‌های شنوندگان باشند.

قائم مقام معاونت صدا عنوان کرد: یکی از وظایف ایرانصدا، تولید کتاب صوتی است که اخیرا ۱۵۰ کتاب صوتی تولید و رونمایی شده است. افرادی که فرصت مطالعه کتاب ندارند، می‌توانند از کتاب‌های صوتی بهره‌مند شوند.

آذرمکان در پاسخ به سوال یکی از نمایندگان که چطور مطالبات مردم پیگیری و در برنامه‌های رادیویی اعمال می‌شود، توضیح داد: مرکز تحقیقات صدا و سیما منبع مهمی برای ارزیابی برنامه هاست. ضمن اینکه سامانه تلفنی ۱۶۲، بازخورد مخاطبان را ثبت می‌کند. نظرات مردمی به مدیران شبکه‌ها و مدیران گروه ارسال می‌شود و مورد استفاده برنامه سازان قرار می‌گیرد.  

وی که مدیریت شبکه رادیویی ایران هم به عهده دارد با اشاره به این شبکه به عنوان قدیمی‌ترین رسانه ملی بیان کرد: رادیو ایران یکی از پرشنونده‌ترین شبکه هاست. این شبکه برنامه‌های متنوعی در حوزه‌هایی همچون سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و ... تولید و پخش می‌کند که اقبال مردم را به دنبال دارد.

آذرمکان در بخشی از صحبت هایش درباره برنامه "با ایرانیاران" توضیحاتی ارائه کرد که این برنامه تعامل بسیاری با مخاطبان دارد.

مطالبه گری دغدغه‌های مردم

وحید اسدی، مدیر شبکه رادیویی جوان با اشاره به این که شبکه رادیو جوان از سال ۱۳۷۶ تاسیس شده است، گفت: ۲۷ سالگی رادیو جوان را اسفندماه جشن گرفتیم و در طول این سال‌ها شنوندگان همیشه همراه شبکه بودند. رادیو جوان جزو پرشنونده‌ترین شبکه‌های رادیویی است. خط کمربندی شبکه، برنامه صبحگاهی است که شنوندگان بسیاری این برنامه را دنبال می‌کنند. هر برنامه صبحگاهی بیشتر از ۱۸ هزار پیامک دارد که دوستان برنامه ساز فرصت نمی‌کنند همه پیام‌ها را در برنامه بخوانند.

وی ادامه داد: مسئولان در برنامه «بلامانع» پاسخگوی مشکلات مردم هستند. برنامه پزشکی شبکه با عنوان «ساختمان پزشکان» پخش می‌شود که مردم در این برنامه مشکلات پزشکی را طرح کرده و به نوعی ویزیت رایگان خواهند شد. برنامه ورزشی این شبکه با نام «آفساید» روی آنتن می‌رود که جزو برنامه‌های پرشنونده است. برنامه تاریخی شبکه جوان به نام «عبور از تاریخ» به مدت ۱۱ سال با اجرای خسرو معتضد روی آنتن است. برنامه فرهنگی با عنوان «کافه رادیو» از شبکه رادیویی جوان پخش می‌شود و برنامه «پرچمدار» با کارآفرینان و نخبگان از سراسر کشور گفتگو می‌شود. «جوانی مجاز» هم برنامه عصرگاهی رادیو جوان است که شنوندگان بسیاری دارد.

پوشش زنده جلسات علنی مجلس

سید مرتضی کاظمی دینان، مدیر رادیو فرهنگ درباره پوشش زنده جلسات علنی مجلس گفت: ما تنها شبکه‌ای هستیم که تمام جلسات مجلس را به صورت زنده برای شنوندگان پخش می‌کنیم. طبق برنامه‌ریزی، قصد داریم فعالیت رادیو فرهنگ را در این حوزه گسترش دهیم و به غیر از پوشش زنده جلسات در این حوزه برنامه‌سازی داشته باشیم.  

وی در ادامه توضیحاتی پیرامون اهم رویکرد‌های رادیو فرهنگ ارائه و افزود: ما در حوزه عملکرد نهاد‌های فرهنگی، دغدغه‌های فرهنگی اجتماعی مردم را مطالبه می‌کنیم. تشریح جهاد تبیین و انعکاس پیشرفت‌های نظام در عرصه فرهنگ از دیگر فعالیت‌های رادیو فرهنگ است. برنامه‌هایی با مضامین ایثار، شهادت، مقاومت و ... از دیگر مواردی است که به جد در این شبکه دنبال می‌شود. همچنین در حوزه سبک زندگی ایرانی اسلامی ده‌ها برنامه تولید و روانه آنتن می‌شود.

رادیو سلامت؛ مرجع برای مخاطبان

نهضت باهنر مدیر رادیو سلامت با اشاره به اینکه شبکه سلامت، اولین شبکه تخصصی رادیوست که مخاطبان خودش را دارد، تاکید کرد: برنامه‌های رادیو سلامت برای مخاطبان عام و خاص تهیه می‌شود و همه برنامه‌ها پشتوانه تحقیقات گسترده‌ای دارند، زیرا رادیو سلامت برای مخاطبان مرجع است. ضمن اینکه مردم علاقه بسیاری به مباحث سلامت دارند و پیگیر هستند. رادیو سلامت امین مردم است و در قالب برنامه‌های مختلف در حوزه سلامت به مردم مشاوره می‌دهیم.

 مدیر رادیو سلامت ادامه داد: خوشبختانه سلامت جزو رادیو‌های پر مخاطب است. با وجود اینکه نسبت به دیگر شبکه ها، فرستنده‌های کمتری داشته، اما مخاطبان زیادی داریم. مردم همیشه همراه رادیو هستند و صدای سلامت را می‌شنوند.

علی اصغر احمدی، مدیر شبکه رادیویی ورزش با بیان این که ما سه دسته برنامه در رادیو ورزش داریم، گفت: برنامه‌های رادیو ورزش به سه دسته تقسیم می‌شوند؛ اطلاع رسانی، تحلیلی و تفریحی و سرگرمی. ضمن اینکه تنها رسانه‌ای هستیم که به ورزش بانوان به صورت تخصصی می‌پردازیم. جامعه هدف ما، حوزه ورزش بانوان و آقایان هستند. ضمن اینکه اتفاق خوب در رادیو ورزش، افتتاح کانال ورزش بانوان بود.

منصور قصری زاده، مدیر رادیو قرآن بیان کرد: ما در برنامه‌های رادیو قرآن از موسیقی استفاده نمی‌کنیم و تواشحی در فواصل برنامه‌ها روی آنتن می‌رود. برنامه‌های تولید شده پاسخگوی نیاز مخاطبان است و از کارشناسان برجسته قرآنی بهره می‌بریم.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری رادیو تلویزیون

دیگر خبرها

  • عنکبوتی به نام رامبد جوان ! | همه نامگذاری های عجیب جانوران
  • ترایبکا به سراغ سالگردهای خاطره‌انگیر می‌رود/۲۵ سالگی «سوپرانوها»
  • عکس| تغییر چهره بازیگر «بزرگ‌مرد کوچک» در کنار رامبد جوان
  • نگاهی به فصل دوم مسابقه معمایی موزیکال «صداتو» / نغمه‌ای در دل معمای موسیقی
  • ترکیب استقلال مقابل تراکتور؛ فرصت طلایی برای گلر جوان آبی‌ها
  • آغاز برنامه‌های «تا صد سالگی باستانی پاریزی»
  • رادیو انعکاس‌دهنده صدای مردم است
  • درگذشت صدای جوان رادیو
  • رنگ سال ۱۴۰۳ چیست؟
  • دهه کرامت فرصت پیوند دل‌های نسل جوان با اهل بیت(ع) است