Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-03@07:19:52 GMT

«من کارت» ندارید، کارت بکشید

تاریخ انتشار: ۴ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۴۴۲۰۳۹

«من کارت» ندارید، کارت بکشید

رئیس کمیسیون عمران، حمل‌و‌نقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد گفت: دولت در سال‌های اخیر به برخی تعهدات خود در جهت تأمین ناوگان حمل‌و‌نقل همگانی عمل نکرده است و از طرف دیگر، هزینه‌های تأمین ناوگان به شدت افزایش یافته و ظرفیت اقتصادی شهرداری‌ها با توجه به افزایش هزینه‌ها، محدود شده است.

به گزارش خبرگزاری برنا از مشهد، ایمان فرهمندی در گفت‌وگویی پیرامون نوسازی و بهسازی اتوبوس‌ها در شهر مشهد اظهار کرد: دولت در سال‌های اخیر به برخی تعهدات خود در جهت تأمین ناوگان حمل‌و‌نقل همگانی عمل نکرده است و از طرف دیگر، هزینه‌های تأمین ناوگان به شدت افزایش یافته و ظرفیت اقتصادی شهرداری‌ها با توجه به افزایش هزینه‌ها، محدود شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: یک دستگاه اتوبوس را حدود ۱۰ سال گذشته با قیمت 100 میلیون تومان تأمین می‌کردیم، ولی امروز این مبلغ به پنج میلیارد تومان افزایش یافته است؛ این ارقام قابل توجه بوده و بخش زیادی از بودجه شهر و شهرداری را به خود اختصاص می‌دهد، در این راستا اگر حمایت دولت را کسب نکنیم، کار با سختی مواجه شده و این امکان وجود دارد که نتوانیم ناوگان مورد نیاز را تامین کنیم.

فرهمندی بیان کرد: در سال جاری توانستیم حدود 60 دستگاه اتوبوس جدید را برای شهر تامین کنیم، این در عین حالی است که سالانه نیاز به نوسازی 250 دستگاه اتوبوس و مینی‌بوس داریم تا بتوانیم به میانگین سنی و ارائه خدمات مناسبی برسیم.

رئیس کمیسیون عمران، حمل‌و‌نقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد مقدس با اعلام اینکه در حال حاضر میانگین سن ناوگان اتوبوسرانی 9 سال است و حدود ۷۰۰ دستگاه اتوبوس با عمر بیش از ۱۰ سال مشغول فعالیت هستند، گفت: در سال‌های اخیر تلاش‌هایی در جهت بازسازی و تعمیر اتوبوس‌ها صورت پذیرفته ولی هیچکدام جایگزینی برای تامین ناوگان جدید نمی‌شود.

وی با اعلام خبری گفت: قراردادهای جدیدی برای خرید مینی‌بوس، اتوبوس و میدل‌باس در حال انعقاد است؛ با توجه به ضرورت توسعه حمل‌و‌نقل همگانی، بایستی در معابر کم عرض مناطق کم برخوردار شهر که قابلیت تردد اتوبوس در آن‌ها وجود ندارد، از ظرفیت مینی‌بوس و میدل‌باس استفاده کنیم.

فرهمندی ادامه داد: الگوی میدل‌باس بینابین مینی‌بوس و اتوبوس بوده و می‌تواند بخشی از نیازهای مناطق را پاسخگویی کند و با توجه به ظرفیت کمکی که دارد، در خطوط کم مسافر مورد استفاده قرار گیرد؛ از طرف دیگر با توجه به اینکه قیمت میدل‌باس تقریبا نصف قیمت اتوبوس است، تلاش می‌کنیم تعداد قابل توجهی از این ناوگان را در سال آینده تامین کنیم.

رئیس کمیسیون عمران، حمل‌و‌نقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد مقدس پیرامون خرید میدل‌باس خبر داد: در حال حاضر در مرحله توافق و عقد قرارداد هستیم که با توجه به رویه موجود، حدود 6 ماه بعد از عقد قرارداد و واریز پیش پرداخت، ورود این ناوگان به مشهد آغاز می‌شود.

خطوط اتوبوس و مترو را آنلاین دنبال کنید

وی در ادامه پیرامون نرم افزار «نقشه همراه مشهد» بیان کرد: با توجه به نصب دستگاه «موقعیت‌یاب» بر روی تمام اتوبوس‌ها، مینی‌بوس‌ها و مترو، همشهریان می‌توانند از آخرین موقعیت ناوگان به صورت برخط اطلاع یافته و برای سفر خود برنامه‌ریزی نمایند.

فرهمندی تصریح کرد: در این نرم افزار، اتوبوس‌هایی که برای معلولین مناسب سازی شده‌اند نیز با علامت ویژه‌ای مشخص شده و به صورت برخط، قابل دسترسی است.

رئیس کمیسیون عمران، حمل‌و‌نقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد مقدس پیرامون اقداماتی در مورد نصب دستگاه کارتخوان در اتوبوس‌های شهری، گفت: پیگیری‌هایی در جریان است تا با توافق با برخی بانک‌ها و با هدف سهولت همشهریان در پرداخت هزینه سفر، در اتوبوس‌ها دستگاه کارت‌خوان فعال ‌گردد.

انتهای پیام

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: برنا مشهد دولت اتوبوس بودجه شهرداری شورای اسلامی شهر شورای اسلامی مشهد مقدس مترو نرم افزار ترافیک من کارت حمل و نقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد رئیس کمیسیون عمران دستگاه اتوبوس تأمین ناوگان اتوبوس ها مینی بوس هزینه ها میدل باس بوس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۴۲۰۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خدمت‌رسانی ناوگان اتوبوس‌رانی قم به ۱۰۰ هزار نفر در روز

ایسنا/قم مدیرعامل سازمان اتوبوس‌رانی شهرداری قم با بیان اینکه روزانه حدود ۱۰۰ هزار نفر توسط ناوگان اتوبوس‌رانی جابجا می‌شوند، گفت: ناوگان حمل‌ونقل عمومی نجات‌دهنده بسیاری از مسائل ازجمله مصرف سوخت، ترافیک، آلودگی هوا و ... است.

علی نیک با اشاره به اینکه آموزش رانندگان اتوبوس‌رانی به‌صورت اجباری دنبال می‌شود، اظهار کرد: روزانه حدود ۱۰۰ هزار نفر توسط ناوگان اتوبوس‌رانی جابجا می‌شوند.

وی با بیان اینکه تلاش داریم متوسط تعداد جابجایی مسافر را افزایش دهیم، ابراز کرد: هدف ما این است که حداکثر پیاده‌روی یک شهروند برای رسیدن به ایستگاه ۴۰۰ متر باشد و تلاش داریم هرچه سریع‌تر این هدف را محقق کنیم.

مدیرعامل سازمان اتوبوس‌رانی شهرداری قم با اشاره به اینکه احداث ایستگاه‌های سبز توسط شهرداری‌های مناطق در حال انجام است، مطرح کرد: تمام تلاش‌ها بر این است که مردم استقبال بیشتری از حمل‌ونقل عمومی داشته باشند.

نیک خاطرنشان کرد: دو خط رایگان گردشی اطراف حرم با ۶ دستگاه اتوبوس داریم که ماهانه حدود ۵۰۰ میلیون تومان هزینه‌ دارند و خودروهای برقی نیز در سه مسیر اطراف حرم به‌صورت رایگان ارائه خدمت می‌کنند.

وی با بیان اینکه سیستم مدیریت شهری به دنبال خدمت به مردم است، مطرح کرد: سال گذشته سازمان اتوبوس‌رانی ۱۸۵ میلیارد تومان بودجه داشت که بیش از ۹۰ درصد اعتبارات در بخش درآمدها و هزینه‌ها محقق شده است.

مدیرعامل سازمان اتوبوس‌رانی شهرداری قم با اشاره به اینکه برای سال جاری نیز ۲۷۵ میلیارد تومان در نظر گرفته‌شده است، عنوان کرد: به همکاران سیستم اتوبوس‌رانی قم نمره قبولی می‌دهیم چراکه هر شب پس از پایان سرویس اتوبوس‌رانی نظافت و تأمین سوخت اتوبوس انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه تلاش داریم با تکنولوژی پیش برویم تا خدمات مناسبی به مردم ارائه کنیم، خاطرنشان کرد: دوربین‌های نظارتی در ایستگاه‌ها و اتوبوس‌ها نصب‌شده تا بهترین خدمات ارائه شود.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی شهرداری قم، نیک در پایان یادآور شد: در سال گذشته سامانه پیامکی نیز راه‌اندازی کردیم که مردم به راننده، خودرو و نظافت  نمره دهند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آمادگی برای خرید اتوبوس‌های برقی در بجنورد
  • واردات ۲ هزار اتوبوس برقی برای تهران در دست اقدام است
  • کلانشهر تهران ۱۱ هزار دستگاه اتوبوس برقی نیاز دارد
  • خدمت‌رسانی ناوگان اتوبوس‌رانی قم به ۱۰۰ هزار نفر در روز
  • ۱۴۰۰ اتوبوس به ناوگان حمل و نقل تهران اضافه شده است
  • جابه‌جایی بیش از یک میلیون تن کالا از کهگیلویه و بویراحمد
  • شهردار تهران: ۱۴۰۰ اتوبوس در ۳۲ ماه به ناوگان حمل و نقل تهران اضافه شده است
  • ۱۴۰۰ اتوبوس در ۳۲ ماه به ناوگان حمل و نقل تهران اضافه شده است
  • ۴۵ درصد ناوگان اتوبوسرانی مشهد فرسوده است
  • ۲۰ شرکت حمل و نقل کالا در کهگیلویه و بویراحمد فعالیت دارند