Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

به نقل از خبرگزاری فارس و به گزارش جام جم؛  کامران قاسم پور در مورد مسابقات جهانی اسلو و حضورش در وزن بالاتر اظهار داشت: به لطف خدا در جهانی کشتی‌های خوبی گرفتم و خوشحالم که دل هموطنانم را شاد کردم. خداراشکر این افتخار نصیب من شد. همه اینها  لطف خدا و دعای خیر مردم بود.

وی در مورد دریافت کارت هدیه یک میلیونی مسدود بعد از جهانی، گفت: نمی خواهم از کسی اسم بیاورم، موضوع دیگر گذشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از سوی یکی از مسئولان شهری بود که دوست ندارم راجع به آن صحبت کنم. یک لوح آوردند که در آن این کارت هدیه مسدود بود.

قاسم پور درخصوص وعده استخدام قهرمانان در نهادهای دولتی خاطرنشان کرد: یک سری از مسئولان محبت دارند، امیدوارم اگر قولی می دهند انجام شود. یک مسئله مهم، اشتغال بچه هاست که بی شک یکی از دغدغه های بزرگ همه ورزشکاران است چون بچه ها درآمد دیگری غیر از ورزش ندارند. برای من هم نامه ای به وزارت آموزش و پرورش زده شده تا طبق وعده ای که وزیر در مورد جذب قهرمانان دادند، این اتفاق رخ دهد.

قهرمان جویباری جهان در گفت‌وگو با برنامه دایره طلایی و در پاسخ به این سوال که که بردن کاکس در نیمه نهایی سخت تر بود یا کشتی گیر روسی در فینال، عنوان کرد: از قبل، همه خبرنگاران و کارشناسان کشتی دنبال مبارزه من با کاکس آمریکایی بودند و این مبارزه را سخت می دانستند. اعتقاد آنها هم براساس سوابق کاکس بود که کشتی گیر خیلی قلدری است و در سطح بالا کشتی می گیرد ولی حریف فینالم، کشتی بلد بود و روی کشتی من خوب کار کرده و کاملا راهم را بسته بود. این مبارزه سخت تر از مبارزه با کاکس بود و در فینال خیلی به من فشار آمد.

وی در مورد اینکه بسیاری از قهرمانان سابق جهان از جمله علیرضا حیدری، کامران قاسمپور را کشتی گیری صاحب سبک خوانده اند، گفت: صحبت این بزرگان مسئولیت من را سنگین تر می کند. آنها به من لطف دارند و امیدوارم بتوانم به نحو احسن جواب محبت آنها را بدهم و شرمنده این عزیزان نشوم.

قاسم پور درخصوص جوایز در نظر گرفته شده برای قهرمانان تاکید کرد: تا به حال از طرف مسئولان شهری، اقدامی در مورد جوایز نشده ولی امیدوارم اگر چنین کاری اتفاق افتاد، تبعیضی بین قهرمانان نباشد و به همه به یک چشم نگاه کنند. هر کسی که روی سکو رفته زحمت کشیده و خوب است که بین مدال قهرمانان تبعیض قائل نشوند و همه به یک چشم دیده شوند.

وی بحث لیگ را متفاوت از مسابقات ملی دانست و در مورد وزنی که در آن کار را در ماه های آینده ادامه خواهد داد، گفت: لیگ که بحثش جداست، از جهانی که برگشتم تمرین منظمی نداشتم. طبق قراردادی که با صنایع داشتم و کشتی ها این هفته در شهر خودم جویبار برگزار می شد، وظیفه ام دانستم که به تیم کمک کنم. ما کشتی حساسی با تیم ستارگان داشتیم. حالا در ادامه مسیر باید دید چه شرایطی پیش می آید و هر جایی که صلاح باشد در 86 یا 92 کیلو کشتی خواهم گرفت.

دارنده دو مدال طلای امیدهای جهان حضور کشتی گیران خارجی در لیگ را به سود کشتی ایران دانست و اضافه کرد: با حضور خارجی هایی در سطح جهانی در لیگ برتر، رقابت در داخل بالاتر می رود و حریفان با انگیزه روی تشک می روند. آنها برای اینکه عنوان دار جهان از کشوری دیگر را ببرند و خودشان را در قالب یک چهره مدعی نشان دهند، تمرین بهتری را پشت سر می گذارند.

وی در مورد رضا یزدانی دیگر قهرمان نامدار جویبار که هدایت تیم صنایع را برعهده دارد، گفت: چند سال است که در لیگ مربیگری می کند، سوابقش در کشتی هم کاملا مشخص است. به هرحال در مسابقه اخیر چند تا از بچه ها را در اختیار نداشتیم. در دور برگشت با جابه جایی مهره ای که با تصمیم سرمربی اتفاق خواهد افتاد، با قدرت شرکت می کنیم.

قاسم پور در رابطه با امکانات کشتی مازندران عنوان کرد: در خود جویبار یک سری مشکلات هست که نیاز است به آنها توجه شود. یکی از بحث ها رسیدگی ویژه به مربیان، توجه به سالن ها و امکاناتش هست. یک سری از سالن ها در زمستان بخاری ندارند و در طول سال با مشکلات گرمایشی و سرمایشی مواجهند. باید امکانات اولیه در اختیار کشتی گیران قرار بگیرد.

وی در خصوص دعوت کاکس  از او برای رویارویی دوباره گفت: او کشتی گیر توانمندی است، بعد از مبارزه، برایم در کشتی فینال آرزوی موفقیت کرد و گفت بار دیگر در مسابقه بعدی رودرروی هم قرار بگیریم. من هم تایید کردم که یک جای دیگر حتما با هم کشتی بگیریم. اینطور که از گوشه و کنار شنیده می شود قرار است همین تیمی که در جهانی بوده احتمالا بهمن ماه به آمریکا اعزام شود و حالا باید دید نظر کادرفنی و فدراسیون دراین رابطه چیست.

قاسم پور اولین مربی اش در کشتی را حسین نقیبی عنوان کرد و ادامه داد: با مربیان زیادی به صورت مقطعی کار کردم اما کسی که از آن ابتدا تا به امروز کنارم بوده، حسین نقیبی است که خیلی برایم زحمت کشیده است. علاوه بر او، پدرم جدا از بحث پدری، مربی من هم در زمینه ورزشی و هم اخلاقی بوده است.

وی در مورد بهترین دوستانش در کشتی تاکید کرد: حسن یزدانی، محمدحسین محمدیان، محمدجواد ابراهیمی که جدیدا مجبور شدیم با هم کشتی بگیریم، مجتبی گلیج و بهنام احسانپور که به تازگی مربی شده و امیدوارم همانطور که کشتی گیر فنی و باکلاس بود، در مربیگری هم به درجات بالا برسد، از دوستان نزدیکم در کشتی هستند.

قهرمان مازندرانی در خاتمه در مورد اینکه چه توصیه ای در کشتی گیران نونهال در بازدید اخیرش از تمرینات آنها داشته، گفت: مهم ترین چیز اینکه در این راه سختی زیاد است، آنها ناامید نشوند. تلاش و پشتکاری چیزی است که همه دارند تا به موفقیت برسند، اما یکی اینکه زود قانع نشوند و از شکست ها ناامید و دلسرد نشوند. این مسیر را تا انتها بروند.

 

 

 

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: کشتی آزاد کشتی کامران قاسم پور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۳۸۶۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشتی‌گیر ۳۲ ساله آذربایجانی؛ آزادکار ماه UWW

حاجی علی‌یف که در مسابقات گزینشی جهانی دست به کار بزرگی زد و با شکست اصلان دودایف آلبانیایی سهمیه حضور در المپیک را گرفت؛ به عنوان آزادکار ماهِ جهان انتخاب شد. - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، آذربایجان در مسابقات گزینشی قاره‌ای خیال خودش را بابت سهمیه‌های المپیک راحت کرد. آنها که میزبان رقابت‌های گزینشی اروپایی در باکو بودند، چهار سهمیه باقی‌مانده خود را گرفتند که یکی از آنها در وزن 65 کیلوگرم بود؛ جایی که حاجی علی‌یف کشتی‌گیر محبوب و البته مُسن آذربایجانی‌ها توانست با شکست اصلان دودایف در مرحله نیمه‌نهایی، به سهمیه المپیک برسد.

دارنده دو نشان المپیک، در حالی که بعد از کسب نقره المپیک توکیو، دیگر در 65 کیلوگرم کشتی نگرفته و در وزن 70 کیلوگرم مسابقات جهانی هم توفیقی کسب نکرده بود، توانست با عبور از سد کشتی‌گیر آلبانیایی که با شکست گاژی‌مراد رشیدوف روس، عنوان قهرمانی اروپا را از آن خود کرده بود به سهمیه المپیک برسد.

اتحادیه جهانی کشتی به همین دلیل حاجی علی‌یف را به عنوان آزادکار ماه انتخاب کرد.

در رشته فرنگی هم این عنوان از آن نائو کوزاکای ژاپنی شد. کشتی‌گیری که در وزن 77 کیلوگرم قهرمانی آسیا با شکست 4-2 آکژول محمودافِ قهرمان جهان، قهرمان آسیا شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مترو حرم مطهرشاهچراغ (ع) مورد توجه مسئولان شهری باشد
  • این عکس‌های حسن یزدانی جهانی شد |‌ تصاویر
  • خلبانی، رویای کودکی هرکول طلایی ایران!
  • تمدن ایرانی-اسلامی از عرصه جهانی حذف‌شدنی نیست
  • هدیه زاکانی به معلمان تهرانی: خدمات رایگان فرهنگی و ورزشی را از طریق اپلیکیشن شهرزاد دریافت کنید
  • کشتی‌گیر ۳۲ ساله آذربایجانی؛ آزادکار ماه UWW
  • فعالیت کارگران سرزندگی و زیبایی را به شهر و شهروندان هدیه می‌دهد
  • فعالیت کارگران سرزندگی و زیبایی را به شهر و شهروند هدیه می‌دهد
  • ضرورت صدور کارت شهری برای رانندگان حوزه اتوبوسرانی تهران
  • ضرورت صدور کارت شهری برای رانندگان حوزه اتوبوسرانی